4ο Σταυροδρόμι Πολιτισμών

4ο Σταυροδρόμι Πολιτισμών
0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Για 4η φορά, από τον Ιερό Ναό μας, θα πραγματοποιηθεί το 4ο Σταυροδρόμι, ήτοι, η ετήσια καλλιτεχνική εκδήλωση των πολιτιστικών τμημάτων (χορωδιακό και χορευτικό). Με την εκδήλωση αυτή κατά το έθος, αρχίζει η λειτουργία των διαφόρων τμημάτων του Πνευματικού Κέντρου. Η φετινή εκδήλωση, είναι συνδεδεμένη με την συμπλήρωση των 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Η εκδήλωση αυτή φέρει τον τίτλο: ”4ο Σταυροδρόμι. Της προαιώνιας Πατρογονικής Πατρίδας”. Συμμετέχουν το χορωδιακό τμήμα του Ιερού μας Ναού αλλά και τα χορευτικά τμήματα από τους Συλλόγους: 1) Σύλλογος Κουριωτών ΚαλαμαριάςΟ Ταξιάρχης”, με χορούς από την Προποντίδα, 2) ΣύλλογοςΝαύαρχος Βότσης” με χορούς από τον Πόντο, 3) Λαογραφικός Σύλλογος Νέου ΡυσσίουΗ Αρετσού” με χορούς από την Ανατολική Ρωμυλία, 5) Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας ΦιλαδέλφιαςΕστίας Φιλαδέλφων”, με χορούς από την Ερυθραία και το χορευτικό τμήμα του Ιερού μας Ναού με χορούς από την Καππαδοκία.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης την έχει ο καταξιωμένος και πολύ αγαπητός χοροδιδάσκαλος του Ναού μας, κ. Αδαμόπουλος Βασίλειος. Την παρουσίαση της εκδήλωσης, θα κάνει ο κ. Τερψίδης Κωνσταντίνος.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στους εκλεκτούς χορηγούς της εκδήλωσης αυτής. Καλείσθε όλοι να προσέλθετε στην όμορφη και ενθυμική εκδήλωση της ενορίας μας.

Εκ του Ιερού Ναού

Ημερομηνία: 12 Σεπτεμβρίου 2022 ημέρα Δευτέρα

Ώρα έναρξης: 7.30 το απόγευμα

Τόπος εκδήλωσης: Προαύλιο του Ιερού Ναού

Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας
Happy

Happy

0 %

Sad

Sad
0 %

Excited

Excited
0 %

Sleepy

Sleepy

0 %

Angry

Angry
0 %

Surprise

Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *