4ο Σταυροδρόμι Πολιτισμών

Για 4η φορά, από τον Ιερό Ναό μας, θα πραγματοποιηθεί το 4ο Σταυροδρόμι, ήτοι, η ετήσια καλλιτεχνική εκδήλωση των πολιτιστικών τμημάτων (χορωδιακό και χορευτικό). Με την εκδήλωση αυτή κατά το έθος, αρχίζει η λειτουργία των διαφόρων τμημάτων του Πνευματικού Κέντρου. Η φετινή εκδήλωση, είναι συνδεδεμένη με την συμπλήρωση των 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Η εκδήλωση αυτή φέρει τον τίτλο: ”4ο Σταυροδρόμι. Της προαιώνιας Πατρογονικής Πατρίδας”. Συμμετέχουν το χορωδιακό τμήμα του Ιερού μας Ναού αλλά και τα χορευτικά τμήματα από τους Συλλόγους: 1) Σύλλογος Κουριωτών ΚαλαμαριάςΟ Ταξιάρχης”, με χορούς από την Προποντίδα, 2) ΣύλλογοςΝαύαρχος Βότσης” με χορούς από τον Πόντο, 3) Λαογραφικός Σύλλογος Νέου ΡυσσίουΗ Αρετσού” με χορούς από την Ανατολική Ρωμυλία, 5) Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας ΦιλαδέλφιαςΕστίας Φιλαδέλφων”, με χορούς από την Ερυθραία και το χορευτικό τμήμα του Ιερού μας Ναού με χορούς από την Καππαδοκία.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης την έχει ο καταξιωμένος και πολύ αγαπητός χοροδιδάσκαλος του Ναού μας, κ. Αδαμόπουλος Βασίλειος. Την παρουσίαση της εκδήλωσης, θα κάνει ο κ. Τερψίδης Κωνσταντίνος.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στους εκλεκτούς χορηγούς της εκδήλωσης αυτής. Καλείσθε όλοι να προσέλθετε στην όμορφη και ενθυμική εκδήλωση της ενορίας μας.

Εκ του Ιερού Ναού

Ημερομηνία: 12 Σεπτεμβρίου 2022 ημέρα Δευτέρα

Ώρα έναρξης: 7.30 το απόγευμα

Τόπος εκδήλωσης: Προαύλιο του Ιερού Ναού

Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*