2η Ιεροψαλτική συνάντηση

ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ

Στον Ιερό μας Ναό  την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 7.30μ.μ., πραγματοποιήθηκε η 2η ιεροψαλτική Σύναξη, την οποία διοργάνωσε ο Ιερός μας Ναός και μερίμνησαν για την όλη οργάνωση ο Πρωτοψάλτης του Ι. Ναού κ. Σωτήριος Δεσπότης και ο Λαμπαδάριος του Ι. Ν. κ. Σημίνας Ευάγγελος. Καλλιφωνότατοι Πρωτοψάλτες των Ιερών Αναλογίων της Εκκλησίας μας  έψαλλαν μέλη από την περίοδο του Τριωδίου.

Συμμετείχαν οι Πρωτοψάλτες κατά σειρά,Εμμανουήλ Δασκαλάκης – Άρχων Υμνωδός της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως, Δημήτριος Γαλάνης Πρωτοψάλτης στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Πατρέων,  και ο Ψαλτικός Χορός «Εργαστήρι Παρασημαντικής» με χοράρχη τον Δρ. Σωτήριο Δεσπότη.

Ο Ιερός Ναός, υπό την Προεδρία του Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου π. Δημητρίου Κυριάκου και την σύμφωνη ομόφωνη απόφαση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, απένειμε τιμητική διάκριση στον Μουσικολογιώτατο κ. Εμμανουήλ Δασκαλάκη, Άρχοντα Υμνωδό της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως, ως ένδειξη τιμής για την πολυετή του διακονία στο Ιερό Αναλόγιο στο οποίο αναλώθηκε εκ των νεανικών του χρόνων.

Καλή και ευλογημένη Τεσσαρακοστή.

Εκ του Γραφείου Τύπου και Εθιμοτυπίας του Ιερού Ναού.