Κοπή Αγιοβασιλόπιτας 2020

Κοπή Αγιοβασιλόπιτας 2020
Για ακόμη μια χρονιά, μας αξίωσε ο Θεός και πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή Αγιοβασιλόπιτας. Μια ιδιαίτερη εκδήλωση η οποία πραγματοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια καθώς αποτελεί μια ευκαιρία ώστε να συγκεντρωθούν οι ενορίτες σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση.
Ιδιαίτερη ευλογία αποτέλεσε η παρουσία του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Ιακώβου Αθανασίου, ο οποίος ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα και μετέφερε στους 470 παρευρισκόμενους τις πατρικές ευχές του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. ΑΝΘΙΜΟΥ.
Ακολούθως, ο Ιερατικώς Προϊστάμενος του Ιερού μας Ναού, π. Δημήτριος Κυριάκου αφού ευχαρίστησε τον π. Ιάκωβο για την παρουσία του, έκοψε και διένειμε τα κομμάτια της πίτας στους εθελοντές και συνεργάτες του Ιερού Ναού αναφερόμενος σχετικά στο έργο τους εν συντομία.
Στην σημερινή εκδήλωση τίμησαν δια της παρουσίας τους, ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, η Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης κα Κρυσταλλία Τερψίδου, ο διαμερισματικός σύμβουλος κ. Παπαχριστοδούλου Νικόλαος ο οποίος τυγχάνει και εκκλησιαστικός επίτροπος του Ιερού μας Ναού και τέλος ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Ευστράτιου Σιμόπουλου.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης
 
[smartslider3 slider=21]